3 proiecte caritabile din Cluj pe care le susțin luna aceasta

Recomand
, ,
magic

De obicei, luna Decembrie este asaltată de fel și fel de proiecte / evenimente caritabile. Multe dintre acestea merită susținute și necesită implicare din partea comunității, astfel că pentru această perioadă am decis să susțin și să mă implic în trei dintre proiectele din Cluj. Sper ca cel puțin unul dintre acestea să vă placă și să-l susțineți și voi.

O cana de poveste
Proiectul este la a 3-a ediție și se desfășoară în paralel în locații din Satu Mare, Oradea și București. Cluburile Rotaract din Cluj colaborează în acest an pentru acest proiect, astfel că în perioada 11-20 Decembrie puteți trece prin Piața Muzeului la Târgul de Fapte Bune #day15 și să încercați vinul fiert condimentat cu entuziasm și spirit rotaractian. Sprijinirea educației este tema din acest an, astfel că toate fondurile vor merge către amenajarea unei biblioteci în mediul cel mai puțin favorizat al societății actuale, dar și pentru o serie de burse de excelență susținute și de către Rotary Samvs. Noi vom prezenți miercuri și joi la Olimpia Business Center, iar duminică în Piața Muzeului.

Nepoti de Craciun
Din 2010, anual am participat la eveniment, devenind astfel o tradiție pentru luna Decembrie.
Am donat pachete, am ajutat la împărțit pliante în față la Carrefour, am făcut poze, am făcut design de pliante, am dus pachete la bunicuți și am încercat să mă implic la fiecare ediție în măsura timpului disponibil. Planul pentru acest an implică 2000 de bunicuți iar aici găsiți detaliile despre cum vă puteți și voi implica. Poate aveți în plan să mergeți Duminică prin Polus Center, dar puteți dona și înainte. Fiți și voi Nepoți de Crăciun!

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi
Proiectul lui Valentin a depășit de mult granițele orașului, ajungând să fie un proiect internațional cu o implicare incredibilă din partea multora, nu doar în orașele din România.
Perioada de colectare a cutiilor este 1-15 decembrie, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii. Mai multe detalii despre cum vă puteși organiza cutia și unde să o duceți, găsiți aici.Comments (0)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *