Ca la 20 de ani.

Ale mele
logovechicjl

Eram în anul doi de facultate, la a doua chirie, şi tocmai mă întorceam din vacanţa de iarnă. Obişnuiam să comand pizza prin Yahoo Messenger! de la o fostă pizza delivery, Cezar parcă se numea…
Într-o zi primesc un mass message cu un anunţ de angajare. Aveau nevoie de şoferi, adică pizza delivery boys. Din dorinţa de a cunoaşte într-un timp cât mai scurt orașul și toate străzile, din curiozitate dar și pentru a strânge ceva bani extra, am decis sa încerc. Era al doilea meu job în Cluj. La primul renunţasem după câteva zile pentru că nu mi-au dat umbrelă iar eu aveam de făcut muncă de teren într-o zi ploioasă.

Am început de luni. Am lucrat o zi, apoi am avut o zi pauză, apoi încă două zile de la 10 dimineaţa până noaptea la 1. Am spus apoi că a doua zi am examen şi nu pot veni, totul ok. Vineri, spre dupămasă mă întâlnesc cu patronul pizzeriei, în trafic. Mă observă şi mă sună disperat să mă întrebe de ce nu sunt la muncă. Ne certăm, îi explic că eu nu caut un astfel de mediu şi că el nu-şi prea dă interesul.

Seara ajung acasă, iar cu cei 100 lei pe care i-am câştigat din bacşis în cele trei zile de livrat pizza, am cumpărat domeniul clujlife.com. Am stat toată noaptea în aşteptarea activării hostingului, am lucrat până dimineaţă să instalez WordPress-ul şi am publicat primul articol la 5:27 am.

Au trecut 7 ani de atunci, iar site-ul este în continuă dezvoltare, au apărut proiecte conexe iar prea curând nu cred ca voi renunța la el. Mâine sărbătorim iar pe 7 februarie ne vedem la ClujLife Community Conference.

În cinstea patronului de pizzerie care m-a ajutat să înțeleg că pot face ceea ce-mi place!

Featured image-ul de mai sus este prima varianta de logo.Comments (0)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *