#ClujBlogMeet

Recomand
clujblogmeet

Dragi bloggeri clujeni, mie unul îmi este dor de întâlnirile noastre vechi, de blog și tweet meet-uri. Nu ne-am mai văzut de mult, ce spuneți de o întâlnire mai specială?

Pe 20 iunie se anunță Cluj Never Sleeps, un eveniment care activează întregul oraș, o noapte albă în care vom remarca implicarea multor comunități și organizații, pe langă multitudinea de evenimente. Este o ocazie bună să ne (re)vedem, să discutăm cum ne putem implica și noi în proiecte viitoare, să cunoaștem noi bloggeri și să oferim cititorilor noștri ocazia să ne cunoască.

Cu această ocazie vom prezenta Panoul Bloggerilor Clujeni v2.0, care de mult așteaptă un update în holul Primăriei. La începutul anului 2011, la inițiativa lui Radu a fost scoasă prima listă oficială și printată a blogurilor din Cluj. După mai bine de 4 ani, multe bloguri au apărut și dispărut, iar mulți dintre noi nu ne cunoaștem. Hai să contribuim cu toții și să răspândim vestea, să descoperim cât mai mulți bloggeri.
Mai jos aveți formularul pe care-l completați în câteva secunde, îl găsiți și aici sau puteți folosi codul embed pe blogurile voastre.

Sâmbătă (20 iunie, ora 19.00) ne dăm întâlnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25). Locurile sunt limitate, avem doar 40 de locuri disponibile, astfel că participarea la eveniment necesită înscrierea și confirmarea prezenței. Cei care doresc să participe la eveniment pot cere mai multe detalii la psaico@psaico.info.

clujblofmeet-20iun

Mulțumim Orange pentru găzduire.