Clujule, ia atitudine!

Recomand

Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a lansat zilele trecute proiectul “Clujul are atitudine!”, in cadrul caruia cetatenii clujeni au posibilitatea sa evalueze eficienta si profesionalismul institutiilor publice cu care intra mai des in contact.

clujul are atitudine
Cu totii ne lovim de fel si fel de probleme cand avem nevoie de functionarii publici, ne pregatim psihic cand stim ca urmeaza sa vizitam o institutie publica si ne intoarcem cu povesti incredibile dupa fiecare astfel de experienta. Stim bine ca sistemul este la pamant, ca toti cei care ne calca nervii in picioare sunt platiti din taxele si contributiile noastre si ca nu prea avem alta varianta, din pacate.

Ideea proiectului “Clujul are atitutine” merita sustinuta! Si nu doar printr-un like / share. Hai sa fim sinceri si sa dam o nota institutiilor cu care am avut contact recent. De asemeni, orice experienta merita povestita si luata ca exemplu. Poate asa, unii dintre ei se vor simti cu musca pe caciula si vor fi mai atenti data viitoare. Poate ca unele studii le vor da de gandit sefilor de institutii si se vor lua masuri. Poate ca ideea proiectului va fi preluata la nivel national. Poate ca intr-un viitor vom avea povesti diferite despre experientele cu institutiile publice.

Noi votam iar pe 24 mai vom afla rezultatele studiului. In paralel se va face un studiu offline, in parteneriat cu Centrul pentru Studiul Democratiei, care va fi comparat cu cel online. Sunt tare curios ce va iesi…
Pe 25 mai va avea loc o dezbatere publica pe tema rezultatelor si modului in care pot fi imbunatatite serviciile institutiilor publice.

Eu am votat, tu ce mai astepti?Comments (2)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *