Cofffre – Află când scad prețurile

Recomand
cofffre

Înainte de Black Friday am descoperit Cofffre, o extensie pentru Chrome care te anunță când scade prețul la un anumit produs pe care îl urmărești.

Eram interesat de un D610 și am așteptat să văd oferta de la F64. Surprinzător, notificarea a venit pe mail cu câteva minute înainte ca F64 să-și schimbe site-ul pentru Black Friday.
Recomandarea stătatea în draft pentru “scurte și utile“, dar între timp am aflat cine este în spatele proiectului, astfel că sunt mai multe de povestit.

“Se apreciază că există 5.000 de magazine online în România. Alte voci spun că ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comerț. Oricare variantă ar fi corectă însă, numărul lor este foarte mare pentru a putea fi urmărite de o persoană. Cofffre economisește timp și bani în același timp. Îți arată reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din România și îți oferă o cale ușoară de a urmări mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atenționează când un preț mai bun e disponibil.” – Răzvan Tîrboacă, co-fondator Cofffre.

Zilnic sunt promoții, oferte sau reduceri pe termen scurt. Practic, Cofffre este cea mai simplă cale prin care poți găsi cele mai bune prețuri la produsele pe care le dorești.
Momentan, Cofffre monitorizează prețurile pe 15 magazine online, iar echipa are în plan dezvoltarea produsului în mai multe direcții, care să crească oportunitățile de cumpărare și să ofere totodată sprijin magazinelor online.Comments (3)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *