Crama Haiducilor – servicii proaste + nesimtire

Ale mele
,
crama haiducilor

De ceva timp am pornit o serie de discutii cu Crama Haiducilor pentru un pachet de servicii de promovare pe ClujLife. Ne-am inteles asupra unui pret si un contract care implica si un barter. Ei se sgarceau, nu-si permitea sau pur si simplu nu considerau ca merita pretul pentru ceea ce le ofeream, eu aveam nevoie de anumite servicii.

Pentru ca am pornit Eventopia am zis ca ar fi ok sa-mi gasesc si un partener, o locatie unde sa-mi cazez invitatii. Cu ocazia asta am zis ca le dau o sansa. Mare greseala…

Toate discutiile cu Crama Haiducilor au fost purtate pe mail. Azi se semna Gheorghe Fatol, maine Andrei Fatol, in alta zi Adina B. sau pur si simplu “Crama Haiducilor”. Cine / cum exact nu se stie..

Sambata, dupa ce am fost la aeroport, am mers direct pe Str. Cometei nr 12-14. Dupa o intreaga confuzie am reusit sa-mi cazez invitatul. Pana atunci a trebuit sa ma “distrez” cu deschisul usii si cartela proasta dar si cu faptul ca domnul de la receptie este cel putin prost si n-am putut purta o conversatie normala fara sa primesc un “ăăă…potato”.

Bun, plec acasa linistit, sa apuc sa ma linistesc si sa ma pregatesc pentru eveniment. La putin timp suna telefonul, invitatul meu facand crize ca a coborat de 4 ori la receptie sa le spuna ca-i este frig si nu poate sta in camera. “Desteptii” de jos, el si ea, rad si zic ca ar merge caldura si ca trebuie doar sa astepte putin. Trec 2 ore si nimic, ala se agita si cere sa-l mute in alta camera sau sa faca ceva, astia nimic. Sun si eu la receptie, incerc sa lamuresc problema, mi se spune ca nu mai dureaza mult si va fi bine. Ca ar fi ok sa coboarea invitatul la o ciorba si se va incalzi – gandire de chelnerita.
Intr-un final ma duc direct acolo! Ce sa vezi… in camera era un frig de nu puteai sta fara un hanorac gros iar caloriferele erau reci. Asta in conditiile in care se stia ce camera mi se va da…cu mult timp inainte. Nu, sa nu cumva sa pregatesti / verifici…

Am strans rapid si in 2 min am si iesit. Norocul meu ca am avut un backup si am rezolvat problema imediat iar a doua zi am primit un feedback bun. “You should bring every guest here”, imi zice tipul care este obisnuit doar cu Hilton.

Luni, dupa ce ma linistesc, trimit mail si explic ce s-a intamplat si spun clar ca eu nu pot promova un local cu astfel de servicii, care se comporta asa chiar si cu un partener / colaborator. Ei imi raspund ca au aflat de incident si ca au verificat camera, ca era curata si la standarde de 4 stele. WOW! Ca intr-adevar a fost o defectiune la sistemul de incalzire doar ca oricum n-ar trebui sa ma agit ca fiind octombrie locatiile hoteliere din Cluj nu pornesc caldura.

Cum se debitezi asa ceva? Stii ca ai avut o problema si asa reactionezi? Dincolo, la celalalt hotel, a fost prea cald, a fost nevoie sa deschida geamul.

Daca voua vi se par astea servicii de 4 stele, atunci mergeti linistiti la Crama Haiducilor. Cu siguranta veti avea parte de o experienta de neuitat!

Deci care erau site-urile gen tripadvisor? Ca am timp de povestit si lasat recenzii!
Nu de alta dar de 3 zile nu-mi raspunde nimeni la mail sau telefon. Profi 😉Comments (2)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Bine zis!
    Si merita recenzii proaste peste tot! Altfel vor continua sa se comporte de parca e ok sa isi bata joc de invitatii/ turisti si toti pierdem pe urma!

  • Intaresc cele de mai sus. Eu lucrez vizavi de Crama Haiducilor. Pe langa manaele care rasuna aproape in fiecare dupa masa, mai auzim si urletele patronului care astfel “comunica” sau “instruieste” pe angajati.
    Jenant! si pacat pentru sigla “Romanian Traditional Restaorant”