Duminica suntem Nepoti de Craciun

Recomand
,
nepoti de craciun

Pentru prima editie de Nepoti de Craciun s-au strans 100 de pachete. In al doilea an s-au strans 400 de pachete, apoi 750, iar anul trecut 1200, desi targetul era de 1000 de pachete.

A 5-a editie a campaniei “Nepoti de Craciun” are loc in acest weekend, iar Dan si Cristi planuiesc sa stranga 1500 de pachete pentru seniorii clujeni care merita mai multa iubire decat au avut deja. Ce spui, ne vedem duminica la Polus Center?

In ultimii doi ani am avut ocazia sa ma implic mai mult in acest proiect, anul trecut am fost cu pachetele la bunici si am inteles mai bine situatia batranilor din centrele de zi din Cluj. Este mult mai de pret pentru ei acest eveniment devenit traditie, pentru atentia primita si faptul ca nu sunt uitati. Majoritatea dintre ei se intalnesc in aceste centre pentru activitati care sa-i motiveze sa nu se dea batuti, sa fie inconjurati de prieteni in continuare, sa aiba un motiv sa zambeasca.

Multumim Polus Center, UP Citronic, MTC Romania, Lumanaresele, Ciorchin, Farmec, IT Select, Betfair, Meda, NatexSweetBox, Class Fiscal Consulting, VHO Grup, UnishowroomAqua Carpatica, IrsapGuevara EventsCasa TIFF, The Soviet Pub pentru sustinerea acestei editii de “Nepoti de Craciun”. Ne vedem duminica!

In cazul in care nu poti ajunge la eveniment, poti sustine proiectul donand.Comments (0)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *