Facepalm & carry on

Ale mele
what is internet

Poate-mi explică cineva trend-ul acesta prostesc…

fake-untold02016

S-a facut o pagină fake și un eveniment, iar mulți au început să dea attend. Deși pe pagina oficiala nu s-a anunțat nimic, efectul de turmă s-a răspândit. La fel cum se da share pentru a câștiga nu-știu-câte iPhone-uri sau mașini, deși știe toată lumea că nu e pe bune, are totuși o oarecare speranță. Până la urmă ce pierzi, ai dat un simplu share…nu?
Totuși este și o parte bună în toată treaba asta și poate fi un filtru pentru a-ți tria prietenii.

Apoi mai este cazul unei pagini din Cehia pentru un grup de persoane de acolo care vor să meargă anul viitor la Electric Castle. Deși s-a explicat în comentarii faptul că evenimentul oficial este altul, de mai multe ori, lumea continuă să dea attend acolo. Pentru că… fuck logic.

cehia-ec

Prostia trece la următorul nivel când dai de primul comentariu, dar asta-i deja altă discuție.

Un alt exemplu ar fi Park Fest. Dacă tot am aflat de vreo doi ani că putem merge în Parcul Central nu doar pentru o plimbare, că putem sta pe iarbă sau să avem parte de concerte live, s-au gândit unii că pentru orice ai eveniment ai face acolo succesul este garantat. Teoretic le cam dau dreptate, cel puțin la nivel de promovare pe facebook, la câtă lume a dat attend fără niciun motiv.

park fest

Nu știu voi, dar eu chiar nu încurajez un festival “smecher și moca” care și-a schimbat data de două ori până acum, iar informații noi nu au fost oferite în ultimele două luni. Cam la ce nivel credeți că va fi organizat?

Facepalm & carry on.Comments (3)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *