Cum a fost la Gaming Night

Ale mele
stickuri intel

Sambata noapte m-am bucurat de un alt mod de a petrece in weekend… A fost inedit, clar.

Multumesc Iulius Mall pentru incredere, spatiu, ajutor etc . Chiar a fost fain sa poti sa te desfasori cum vrei in perimetrul food court-ului, sa ai parte de o experienta faina, sa tipi daca este cazul, sa te bucuri cum vrei si sa vezi fetele celor din tura de noapte care nu prea intelegeau ce se intampla :)

Nu stiu cati ne-am strans, n-am numarat, dar sigur am fost peste 40 de persoane. Putini au fost de tranzit, putini au plecat mai devreme, fiecare cu motivele lui. Mai toti au fost punctuali, de la 10pm, au rabdat procesul de instalare.. ca apoi cu greu sa se lase dusi acasa la 5 dimineata. Cu totii am mai fi vrut dar, asa cum a fost si la Pub Crawl, ne-am tinut de program.

4Games s-au oferit cu console, cu jocuri, cu TV si, in ultimul moment, cu tot felul de accesorii. Depozitul lor este casa de vis pentru orice gamer 😉

Lemnul Verde a oferit o surpriza dulce de ultim moment. A prins foarte bine!

Cei care ati participat la eveniment ati facut o atmosfera foarte faina, prietenoasa, asa cum mi-am dorit. Va multumesc!

N-am planificat multe pentru acest eveniment, am lasat sa decurga totul de la sine si sa fiu / fim spontani. Si a iesit foarte bine asa. Pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, am uitat de premiile oferite de Intend. Initial am vrut sa organizam un mic concurs, pe Kinect sau Wii, insa am preferat sa va las sa va bucurati de fiecare minut pentru fiecare joc in parte.
Asadar, pun la bataie stick-urile de mai jos (16 si 8gb) pentru cei care ati luat parte la eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie doar sa lasati un comentariu si, prin random.org, vom afla castigatorul :)

Multumesc Iulius Mall, 4Games, Intend Computers, Ursus și Lemnul Verde.

Pana acum, au mai scris: Andrei, Auras, Teo, Stefan, Cezara, Raluca, Injineru si Vasile.

Si cateva poze:

Update
Castigatorii sunt: injineru si Lorand.
(primul numar de pe random.org a iesit 2, deci trackback-ul lui injineru :) iar al doilea a iesit 17)Comments (21)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *