Sunt un romantic

Ale mele

Da, sunt un romantic. Pe la inceputurile blogului si scriam chestii de genul… Scriu acum din prisma unui psaico care nu se arata sau nu prea se arata publicului, un Gabriel Aldea care are sentimente, iubeste si este iubit.

Da, mi-as pune asa ceva in dormitor. Da, imi place tiramisu si am mai fost in Paris.

Imi place sa fiu asa pentru ca ma ajuta sa iau decizii bune!

O cunosteam de putin timp, mai mult de pe net… Intr-o seara, intr-un restaurant, am zarit-o, ne-am salutat si am avut un feeling… Ulterior am aflat ca si ea l-a avut.
Ne-am casatorit in prima zi, la prima noastra iesire nu chiar oficiala si am sarbatorit ziua indragostitilor, ca tot era 14 februarie. Seara am gatit impreuna si am facut paste. Am scos elixirul dragostei (un vin rosu, sec, de Toscana) si am turnat… povesti. A doua zi am repetat experienta, tot cu paste dar altfel si alt vin dar tot rosu-sec.
Zilele treceau, petreceam tot mai mult timp impreuna iar in calendar bifam tot mai multe iesiri romantice, plimbari sub soare sau luna, la mare sau la munte, tari straine si experiente faine.

I-am propus mutarea impreuna, cu emotii, strangandu-i mana… Sa impartim acelasi pat si dimineata si seara! A acceptat imediat, si ea isi dorea asta. Mereu am fost pe acelasi gand, discutiile din priviri isi au si azi rostul si farmecul lor.
Dimineata, in timpul saptamanii, ea ma saruta inainte sa plece iar in weekend eu o trezesc cu cafeaua la pat.

Am decis, impreuna, sa incercam si altceva, sa plecam. Am plecat, ne-am fost alaturi, am avut parte de experiente memorabile, ne-am intors. Tot impreuna.

Acum… vreau s-o duc la Paris. Sa bem o cafea la Louvre, un vin la terasa micuta si cocheta de langa Notre Dame, sa prindem apusul din Turnul Eiffel, rasaritul de la Sacre Coeur (sper sa mai fie respectivul si sa ascultam, impreuna, La vie en rose) si sa luam cina pe Sena.

Romantic sunt pentru ca ea ma face sa fiu asa. Pentru ca asa ii arat ce simt.

Particip la concursul BlogJuan initiat de Danone Cremosso. Ma puteti vota aici, in sectiunea romanticilor (din dreapta). Multumesc.Comments (15)

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *